Inwestycja w restaurację

News Forums Produkty finansowe Pozostałe tematy związane z finansami Inwestycja w restaurację

  • This topic contains 7 replies, has 0 voices, and was last updated by  Anonymous 1 year ago.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #28622

    Krystex

    Czy w pizzeri produkujecie zużyty olej? Słyszałem, że jest z nim zawsze problem. Każda firma, która w czasie swojej działalności produkuje odpady olejowe musi je odpowiednio utylizować. Chociaż najlepiej podpisać umowę z firmą która się tym zajmuje. A jak jest u was z kłopotliwymi odpadami? Zastanawiam się nad tą firmą http://www.bio-ekon.pl/o-nas

    #30964

    Anonymous

    Trzeba było zwrócić się do InServices. Pomogliby Ci zdobyć dofinansowanie unijne do tego pieca 🙂 Pamiętaj o nich jak byś dalej planował rozwój firmy 🙂

    #30965

    Anonymous

    Mały osiedlowy biznesik to fajna sprawa,trzeba jednak sporo się nagimnastykować by to wszystko utrzymać.Dobrym pomysłem jest zainwestowanie w pergolę przed lokalem,dzięki której twoi goście w upalne dni będą mogli zjeść albo napić się na zewnątrz.To fajne rozwiązanie,pergola chroni przed wiatrem,deszczem,stanowi nie lada atrakcję dla klientów a tobie może przynieść wymierne zyski.

    #30966

    Anonymous

    Mi by sie nie chciało w to bawić, wiele zachodu i bardzo duże ryzyko. Ja jestem fanką inwestycji internetowych;) Mozna bardzo latwo zarobic, a wystarczy do tego praktycznie tylko Twoja wiedza. Polecam na poczatek inwestycje w fundusze http://www.viennalife.pl/strefa-inwestowania/platforma-funduszy/ . Na tej stronie macie liste funduszy do inwestycji, jest ich sporo co daje możliwości wysokiej dywersyfikacji czyli zmniejszenia ryzyka

    #30967

    Anonymous

    Najważniejsze, że się udało i idzie do przodu 🙂 Obecnie mało jest pizzerii, które mają naprawdę smaczne jedzenie i co najważniejsze – robione z pasją i wiedzą.

    #30968

    Anonymous

    Jeśli chodzi o gastronomię, to jestem troszeczkę w temacie, ponieważ mój brat od kilku lat prowadził knajpkę. Przede wszystkim warto znaleźć okolicę, w której nie ma podobnego lokalu, a także nie ograniczać się do jednego segmentu potraw. Mój brat na przykład postawił na restauracjo-pizzerię, w której można zjeść i pierogi, i naleśniki, i makarony, a także czołowe dania kuchni polskiej. I warto niektóre aspekty firmy przerzucić na zewnętrzne firmy, takie jak ta – https://www.tmf-group.com/pl-pl/services/companies/hr-payroll/payroll/ Jeśli ktoś profesjonalnie obsługuje naszą księgowość, to sami możemy w pełni rozwijać przedsiębiorstwo.

    #30969

    Anonymous

    Jeśli zamierzasz otworzyć własną restaurację nie możesz zapomnieć o profesjonalnych zmywarkach. Higiena jest niezwykle ważna w takich miejscach, dlatego też firma Winterhalter kładzie duży nacisk na dobrze przemyślaną koncepcję higieny swoich zmywarek.

    #30970

    Anonymous

    Krystex wrote:


    Czy w pizzeri produkujecie zużyty olej? Słyszałem, że jest z nim zawsze problem. Każda firma, która w czasie swojej działalności produkuje odpady olejowe musi je odpowiednio utylizować.

    Zgadzam się z ta utylizacją. Jeśli interesuje was temat utylizacji odpadów możecie zajrzeć tutaj https://evergreensolutions.pl/ . dowiecie się między innymi na jakie produkty można je przetworzyć. Według mnie to bardzo ciekawy temat.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

NAJPOPULARNIEJSZE

NOWOŚCI